Działana na zbiorach trudny przykład
Dexter617: Witam czy mógł mi ktos narysowac ten przedział i wytłumaczyc jak to zrobic
A=(1,1> suma (2,3) B=<1,2>
17 paź 13:52
J:
bełkot
17 paź 13:56
Dexter617: jaki bełkot?
17 paź 13:57
J:
zapis jest niejasny
17 paź 13:59
Dexter617: Oblicz sume czesc wspólna roznice a i róznice b
A=(1,1> u (2,3) B=<1,2>
17 paź 14:00
J:
(1,1> ... taki masz przedział?
17 paź 14:03
Dexter617: TAK
17 paź 14:07
Dexter617: i mam problem z przykładem takim (nieskoczonosc +,2> B=(0,3>
17 paź 14:08
J:
(+∞,2> ... bzdura
17 paź 14:10
Dexter617: juz wiem zle przykłady zostały mi podane
17 paź 14:12
Dexter617: Mam przedział w którym jest {3}
A=(1.2) u{3} B=<2,3> obliczyc sume czesc wspólna róznice a i b
17 paź 14:14