matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomóżcie błagam
kasia:
a
4
Czy a
6
=
*q
5
q
3
to bedzie a
6
= a
4
q
8
9 gru 18:36
ona:
ja mysle,ze a6 = a4 * q
2
bo dzielenie..czyli odejmujesz. jak dla mnie
9 gru 18:39
kasia:
aha no faktycznie : dzięki
9 gru 18:40
kasia:
aha no faktycznie : dzięki
9 gru 18:40