Zadanie nr 1.5
4max:

Dwie przecinające się proste utworzyly 4 kąty .
Suma trzech z tych kątow rowna się 230
o .
Ile stopni ma każdy z tych kątow ?
15 paź 21:13
Metis: 4max prowadzisz monologi ?
15 paź 21:14
Eta:
ok "małolacie"
15 paź 21:15
4max: Alez
Metis 
nie
Proszę tylko o sprawdzenie czy dobrze
15 paź 21:16
Metis: 5−latku co się ukrywasz
15 paź 21:16
4max: dziekuje
Eta
15 paź 21:17
4max: Nie ukrywam się tyko musze pracować na 2 przeglądarkach i juz mi się nie chce zmieniac nicku
brata
15 paź 21:19
15 paź 21:23
Mila:
2x+y=230
2x+2y=360
y=130
x=50
15 paź 23:35