matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ds
DS:
Iloczyn kartezjański sprawdzi ktoś? A={x∊R:−2≤x<1⋁2≤x≤5} B={y∊R:−3≤y≤−1⋁1≤y≤2} Narysuj: C={(a,b):(a,b)∊AxB⋀(a,b)∊BxA}
http://ifotos.pl/z/shaheww
15 paź 19:46