jaki zbiór zadań?
MM: M: Nietypowe pytanie − wie ktoś z jakiego zbiorka są te zadania? bardzo mi zalezy...
Narysuj wykres funkcji sin2x|sinx| dla x∊<−2π,2π>
Długości ramion trapezu opisane na okręgu są równe c = 4, d = 8. Środkowa trapezu dzieli go na
2 trapezy, z których mniejszy ma pole 3x mniejsze od pola danego trapezu. Wyznacz długości
podstaw danego trapezu.
W prostokącie ABCD poprowadzono odcinki BE i DF prostopadłe do przekątnej AC (E, F ∊ AC).
Wyznacz długość boku AB jeśli wiadomo, że AD = 2, AF = EF = EC.
Wszystkie są z tego samej ksiązki ...
14 paź 15:48