matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
browny11:
3
√
x
1
dlaczego
=
x
3
√
x
2
13 paź 20:18
5-latek:
x
1/3
1
1
= x
1/3−1
= x
−2/3
=
=
x
x
2/3
3
√
x
2
13 paź 20:24
Janek191:
13 paź 20:25
5-latek:
Patrze tam
Janek191
gdzie rozwiązujecie z
PW
te relacje Tez się może przyda
Pewnie studiują matematykę
13 paź 20:28
browny11:
Dzięki
13 paź 20:32