mnożenie logarytmów
Radziu :): witam
potrzebuję pomocy z takim zadankiem

log
27 * log
73
i
log
43 * log
35
z góry dziękuję za pomoc
13 paź 18:22
patkiii: | | 1 | | log73 | |
log27 * log73= |
| * log73= |
| = log23 |
| | log72 | | log72 | |
13 paź 18:36
Radziu :): dziękuję :3
13 paź 18:40
5-latek: | log7 | | log3 | | log2 | | 0,300 | |
| * |
| = |
| = |
| ≈ |
| log2 | | log7 | | log3 | | 0,477 | |
13 paź 18:43
5-latek: | | log3 | |
Ma być odwrotnie = |
| |
| | log2 | |
13 paź 18:44
Mila:
| | log45 | |
log43*log35=log43* |
| =log45 |
| | log4(3) | |
13 paź 18:44
5-latek: Dobry wieczor
Milu
13 paź 18:46
Radziu :): dzięki
13 paź 19:05
Mila:
Cześć 5−latku, zasypany śniegiem?
13 paź 19:19
5-latek: Fakt zimno jest ,ale sniegu na razie nie ma .
dzisiaj Milu i tak było cieplej bo jak wychodziłem z pracy to było 4 stopnie ciepla .
Wczoraj było tylko 2 .
13 paź 19:22
5-latek: Czytam na razie Milu o prostych równoległych
13 paź 19:24