matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
Paula:
Podaj zbiór wartości funkcji. a) f(x)=x
2
−2, Df=(0;+
∞
)
9 gru 17:35
Paula:
f(0)=−2 tak? a ile f(+
∞
) bo nie wiem
9 gru 17:38
zefir:
odp: ZW= <−2, ∞) bo ramiona paraboli zwrócone do góry
9 gru 17:40
Paula:
aa ok
dziekujee
9 gru 17:44