Wyznacz x,jeśli 8,4x,2x^2 jest ciągiem geometrycznym
Anna:
13 paź 15:13
Anna: Wyznacz x,jeśli 8,4x,2x2 jest ciągiem geometrycznym.
13 paź 15:15
13 paź 15:16
olekturbo: 16x2 = 16x2
tozsamosc,
x ∊ R
13 paź 15:16
olekturbo: − {0}
13 paź 15:19
Anna: wyznacz czwarty i 15 wyraz ciągu aη=−7/3n+21 ,który wyraz ciągu jest równy zero
13 paź 15:31
anna08: Odcinek AB,gdzie A=(−3,8) i B=(2,−4),jest średnicą okręgu wyznacz równanie tego okręgu
27 lis 15:00
anna08:

Oblicz wartość a oraz określ dominantę i mediantę danych przedstawionych w tabeli
27 lis 21:56
Jack: tutaj sie wkleja pytania czy odpowiedzi?
27 lis 21:57
anna08: i jedno i drugie
27 lis 22:18