matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a^2+a^2/4= ?
matesz2001:
a
2
+a
2
/4= ?
12 paź 21:19
ICSP:
1
a
2
(1 +
) =
4
12 paź 21:20
daras:
= b
12 paź 22:35
daras:
sry... = b
2
https://matematykaszkolna.pl/forum/301299.html
12 paź 22:36