matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Log
Admatix:
Wiedząc że. Log
3
2=a i log
3
5=b Oblicz log
3
30. Proszę o pomoc.
12 paź 19:26
Eta:
30= 3*2*5 log
3
30= log
3
3+log
3
2+log
3
5= 1+a+b
12 paź 19:30
Admatix:
Ok dzięki
12 paź 19:34