matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Okresl dziedzine funkcji:
Lesiu:
Okresl dziedzine danej funjcji: a) y= √(−logsinx) b)y= √(logtgx)/x
2
+x+5 c)y= arcsin
2
(2lnx−1) bardzo dziekuje za pomoc
12 paź 17:59
lesiu:
prosze o pomoc
12 paź 19:34