matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jaka jest zasada dzielenia takich potęg?
blabl9a:
oblicz: (3
−4
: (
1
3
)
2
) * (
1
3
)
−
1
11 paź 20:20
Janek191:
1
1
1
27
1
... =
:
* 3 =
*9* 3 =
=
3
4
9
81
81
3
11 paź 20:23
blabl9a:
nie rozumiem dlaczego
11 paź 20:29