matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
magda:
2
1
jeśli mam 2log
5
3 i zamieniam na ulamek to bede miec "
" czy "
log
3
5
2log
3
5
11 paź 19:30
magda:
proszę o pomox
11 paź 19:32
olekturbo:
zamien sobie na log
5
3
2
i sie dowiesz
11 paź 19:38
magda:
1
tak zamieniłam,więc z tego doszłam,że to jest "
" zgadza się?
2log
3
5
11 paź 19:40
Janek191:
1
1
2
=
=
log
3
2
5
0,5 log
3
5
log
3
5
11 paź 20:05
Janek191:
Lub
1
2
2 log
5
3 = 2* log
5
3 = 2*
=
log
3
5
log
3
5
11 paź 20:06