matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc. Nie rozumiem.
xyz:
Wyznacz wzór funkcji liniowej, kóra spełnia podane warunki: f(2)=0 f(0)=4
11 paź 17:41
ola:
1 0=2a+b 4=b
11 paź 17:49
mix:
y=−2x+4
11 paź 17:49
xyz:
dzięki!
11 paź 18:21
5-latek:
A rozumiesz dlaczego ?
11 paź 18:22