równanie
ja: | | 125 | | 483 | | 1 | |
777* ( |
| + |
| − |
| ) Czy jest na to jakiś sposób? bo jak |
| | 111111 | | 333333 | | 3*7*3*7 | |
rozwiązuję to tak zwyczajnie to wychodzą bardzo duże liczby
11 paź 15:50
5-latek: Napisz definicje równania
11 paź 15:52
Janek191:
| | 125 | | 483 | | 777 | |
= |
| + |
| − |
| = |
| | 143 | | 429 | | 3*7*3*7 | |
| | 125 | | 161 | | 111 | |
= |
| + |
| − |
| = |
| | 143 | | 143 | | 63 | |
| | 286 | | 111 | | 48 | | 15 | |
= |
| − |
| = 2 − 1 |
| = |
| |
| | 143 | | 63 | | 63 | | 63 | |
11 paź 16:00
11 paź 16:01
5-latek: To ja się pytam gdzie tu jest równanie ?
11 paź 16:03
Janek191:
Tutaj nie było równania
11 paź 16:07
ja: oj tam wiecie o co chodzi
11 paź 16:09
ja: dzięki
11 paź 16:09