matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice
bimbam:
granica czy ktoś mógłby mi powiedzieć, dlaczego
1
π
2
lim n→
∞
arccos
2
=
n
3
4
11 paź 10:02
Janek191:
π
π
2
... = (
)
2
=
2
4
π
Bo arccos 0 =
2
11 paź 10:17
bimbam:
dzięki
11 paź 11:00