matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby rzeczywiste
Rolo:
(
√
3
2
+
√
3
2
)
3
pomoże ktoś
10 paź 13:22
5-latek:
(3+3)
3
=
10 paź 13:25
Rolo:
Dzieki tylko źle to napisałem xD (
3
√
3
2
+
3
√
3
2
)
3
10 paź 13:28
5-latek:
3
√
3
2
=
3
√
9
(
3
√
9
+
3
√
9
)
3
=(2
3
√
9
)
3
= 2
3
*(
3
√
9
)
3
=2
3
*
3
√
9
3
= to już sam
10 paź 13:43