matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
ann2:
√
2(2−2
√
2
)
2
+
√
2(2+2
√
2
)
2
=
10 paź 10:50
M:
15 cze 06:05
iKe:
√
2
*
√
(2−2
√
2
)
2
+
√
2
*
√
(2+2
√
2
)
2
= =
√
2
(|2−2
√
2
|+|2+2
√
2
|)=
√
2
[2
√
2
−2+2+2
√
2
]=4−2
√
2
+2
√
2
+4=8
15 cze 11:45