matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
,
Kamila:
narysuj wykres funkcji y=|||1+x|+1|−1|
10 paź 10:29
.:
chyba głodna, bo za dużo zjadłaś
10 paź 11:21
Ola:
nic nie zjadłam
10 paź 11:22
Kacper:
1. y=|x| 2. y=|x+1| 3. y=|x+1|+1 4. y=||x+1|+1| 5. y=||x+1|+1|−1|
10 paź 12:00