zaczynam dział
orr: odchylenie standardowe zestawu dannych 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
odp. A=1 B=3 c=0 D nie istnieje
7 paź 21:48
Janek191:
Pewnie 0;
Wstaw do wzoru i oblicz
7 paź 21:49
PW : Podchwytliwe

A umiesz tak "słowami" wyjaśnić co mierzy odchylenie standardowe?
7 paź 21:52
mrok: szczerze to nie
7 paź 21:55
Kacper:
Dlatego nie wiadomo jak obliczyć, chociaż wystarczy znać co to jest.
7 paź 21:56
daras: odchylenie od średniej wynosi 0
spfytaj sję jeszcz e rassss
co to tak ssssyczy

?
a teraz


przestało...
7 paź 23:40