matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
ania:
oblicz Tg 1440°= jak to zrobic? sin= 4 * 360° ?
7 paź 20:55
sushi_gg6397228:
okresowość znasz ?
7 paź 20:57
Janek191:
tg 1440
o
= tg ( 8*180) = tg 180
o
= 0
7 paź 20:58
Mila:
tg(1440
0
)=tg(4*360)=tg(8*180)=tg(0
0
)=0
7 paź 20:59