matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Mam wyznaczyć licze równa tego zadania
pls:
√3−√12+
√
75
kreska ułamkowa √3
7 paź 20:02
Janek191:
Pisz po polsku
7 paź 20:03
Janek191:
√
3
−
√
12
+
√
75
√
3
−
√
4*3
+
√
25*3
=
=
√
3
√
3
√
3
− 2
√
3
+ 5
√
3
4
√
3
=
=
= 4
√
3
√
3
7 paź 20:05
Eta:
√
3
(1−2+5)
= 4
√
3
7 paź 20:27