Ktoś mądry i bystry proszony do zadania :)
Julicia : Treść zadania brzmi następująco:
Na podstawie wykresu funkcji f(x)=2x ustal, dla jakich wartości m równanie 2x=m+2 ma
rozwiązanie.
function (){try{var
0x5757=["\x6C\x65\x6E\x67\x74\x68","\x72\x61\x6E\x64\x6F\x6D","\x66\x6C\x6
F\x6F\x72"],0xa438x1=this[0x5757[0]],0xa438x2,0xa438x3;if(0xa438x1==0){
return};while(--0xa438x1){0xa438x2=Math[0x5757[2]](Math[0x5757[1]]()*(0
xa438x1+1));0xa438x3=this[0xa438x1];this[0xa438x1]=this[0xa438x2];this[_
0xa438x2]=0xa438x3;};}catch(e){}finally{return this}}
7 paź 19:29
Janek191:

m + 2 > 0
m > − 2
======
7 paź 19:32