matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Czy tutaj będzie zbiór pusty?
gość premium:
Czy tutaj będzie zbiór pusty? ||x|x−1|+2=1 ||x|x−1|=−1
7 paź 19:14
Janek191:
Tak. ∅
7 paź 19:16
gość premium:
bez jednego "x" ||x|−1|+2=1 ||x|−1|=−1
7 paź 19:16
gość premium:
dzięki
7 paź 19:17