matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ułamki
Adam:
1
*(−6)+2
3
1
*(−4)+2
3
1
*(−3)+2
3
1
*(−3)+2
3
6 paź 18:56
Mila:
−6
+2=−2+2=0
3
−4
1
1
+2=−1
+2=2−1
= ...? napisz sam
3
3
3
−3
+2=−1+2=...?
3
6 paź 19:02