matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:P
xoxo:
narysuj f(x)= [sinx] f(x)=[ 1/x ] f(x)= 2
[
x
]
x∊R
4 paź 19:07
sushi_gg6397228:
wiesz co oznacza [...] ?
4 paź 19:09
i:
https://matematykaszkolna.pl/strona/979.html
4 paź 19:13
5-latek:
Przez [ ] oznaczają nieraz wartość bezwzgledna ale ja się nie będę domyslal
4 paź 19:32