:D
mat mat: porównaj:
22
55 i 55
22
na razie mam zrobione tyle:
=(2*11)
55=( 2
11 )
5 * ( 11
11 )
5
=tak samo z tym drugim i mi wyszło : ( 5
11 )
2 * ( 11
11)
2
jak to dalej poskarcac zeby sie dowiedzec jaki dac znak pomiedzy nimi
4 paź 18:35
i: 2255 i 5522
(225)11 i (552)11
515363211 > 302511
4 paź 18:40
i: 2255 i 5522
(225)11 i (552)11
515363211 > 302511
4 paź 18:43
mat mat: dzięki
4 paź 18:43
i: robisz zadania na na analize na UP?
4 paź 18:45
4 paź 21:43
mat mat: tak to analiza na UP

widze ze ktos tu tez jest z UP
5 paź 17:45