matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
.:
Dane sa przedzialy: A=(−
∞
,5),B=<2m,8> a. Dla m= −3 wyznacz A∩B oraz A\B b.Wykaz,ze istnieje taka liczba m,aby A∩B byl zbiorem pustym.
4 paź 12:43
sushi_gg6397228:
to jedziesz z koksem do pkt a)
4 paź 12:53