Pytanie.
kleszcz: Mam pytanie, mianowicie na studiach kartkówka=kolokwium

? Jakie typy zadań tam będą

?
3 paź 17:21
bezendu:
Kolokwium=sprawdzian
Nie do przejścia....
3 paź 17:22
kleszcz: A w takim razie kartkówka

?
3 paź 17:25
bezendu:
Kartkówka to kartkówka.
3 paź 17:26
Kacper:
Biedny ten student będzie
3 paź 17:32
bezendu:
Oj bardzo
3 paź 17:36
bezendu:
Kacper wejdź na gadu jak możesz
3 paź 17:36
kleszcz: Kacper sam jesteś biedny. Skąd mam to wiedzieć jakie są zasady na studiach.
3 paź 17:36
RJS:
Nie zapomnij o kredkach i zgodzie rodziców na picie piwa

Jak Ty o takie rzeczy pytasz to tę studia to będą 2015−2016
3 paź 17:39
Metis:
"Student", a odpowiedź i z resztą same pytanie na poziomie...
Nie kończę − nie chce urazić
5−latka
3 paź 17:40
Kacper:
Bezendu jestem na gadu.
3 paź 17:43
RJS:
Wyrażaj się ! To forum matematyczne a nie forum z problemami nastolatków
Jednak miałem rację z takim poziomem IQ studia 2015−2016
3 paź 17:55
RJS:
Patrzę na Twoje wpisy i przyznam inteligencją to Ty nigdy nie grzeszyłeś
3 paź 18:08
Anka: Co prawda, pytanie nie matematyczne, czy na to forum czy nie...?
Ale chyba rzeczywiście niektórym sprawia przyjemność pojechania po ambicji?

Chłopak grzecznie pyta. A skoro nigdy nie był na studiach to skąd ma wiedzieć

Trochę dystansu i empatii, RJS. No i oczywiście dumę schować do kieszeni a okazać życzliwość
też czasem by się przydało.
Pozdrawiam i stawiam piwo dla wszystkich studentów 2015−2016! *cheer*
3 paź 18:19
Anka: Kolokwium= test, sprawdzian, zwał jak zwał, ważny, raczej decydujący

Kartkówka− to już zależy od prowadzącego przedmiot chyba?

Powinien wam powiedzieć co w
chodzi w zaliczenie przedmiotu na początku roku. Często wykładowcy dają taką 'kartkóweczke' na
start, na punkty czy co tam innego, często w ogóle ona nie ma znaczenia. A w ciągu roku może
to być czysta złośliwość, nie wiadomo z czego i po co. Także Pani Kleszczu nie
przywiązywałabym dużej wagi do tej kartkówki. Pisz co umiesz.
3 paź 18:24
Anka: Błędy się zdarzają, radzę zauważyć formę w poprzedniej wypowiedzi

Każdy jest człowiekiem. Bardziej zdesperowanym czy mniej...

Także proszę o nie bycie uszczypliwym. Odpowiedź została udzielona, koniec tematu, pozdrawiam.
3 paź 18:27
kleszcz: Ok, dziękuję.
3 paź 18:30
3 paź 18:37