matematykaszkolna.pl
Pytanie. kleszcz: Mam pytanie, mianowicie na studiach kartkówka=kolokwium? Jakie typy zadań tam będą?
3 paź 17:21
bezendu: Kolokwium=sprawdzian Nie do przejścia....
3 paź 17:22
kleszcz: A w takim razie kartkówka?
3 paź 17:25
bezendu: Kartkówka to kartkówka.
3 paź 17:26
Kacper: Biedny ten student będzie
3 paź 17:32
bezendu: Oj bardzo
3 paź 17:36
bezendu: Kacper wejdź na gadu jak możesz emotka
kleszcz: Kacper sam jesteś biedny. Skąd mam to wiedzieć jakie są zasady na studiach.
RJS: Nie zapomnij o kredkach i zgodzie rodziców na picie piwa emotka Jak Ty o takie rzeczy pytasz to tę studia to będą 2015−2016
3 paź 17:39
Metis: "Student", a odpowiedź i z resztą same pytanie na poziomie... Nie kończę − nie chce urazić 5−latka emotka
3 paź 17:40
Kacper: Bezendu jestem na gadu. emotka
3 paź 17:43
RJS: Wyrażaj się ! To forum matematyczne a nie forum z problemami nastolatków Jednak miałem rację z takim poziomem IQ studia 2015−2016 emotka
3 paź 17:55
RJS: Patrzę na Twoje wpisy i przyznam inteligencją to Ty nigdy nie grzeszyłeś emotka
3 paź 18:08
Anka: Co prawda, pytanie nie matematyczne, czy na to forum czy nie...? Ale chyba rzeczywiście niektórym sprawia przyjemność pojechania po ambicji? Chłopak grzecznie pyta. A skoro nigdy nie był na studiach to skąd ma wiedzieć Trochę dystansu i empatii, RJS. No i oczywiście dumę schować do kieszeni a okazać życzliwość też czasem by się przydało. Pozdrawiam i stawiam piwo dla wszystkich studentów 2015−2016! *cheer*
3 paź 18:19
Anka: Kolokwium= test, sprawdzian, zwał jak zwał, ważny, raczej decydujący Kartkówka− to już zależy od prowadzącego przedmiot chyba? Powinien wam powiedzieć co w chodzi w zaliczenie przedmiotu na początku roku. Często wykładowcy dają taką 'kartkóweczke' na start, na punkty czy co tam innego, często w ogóle ona nie ma znaczenia. A w ciągu roku może to być czysta złośliwość, nie wiadomo z czego i po co. Także Pani Kleszczu nie przywiązywałabym dużej wagi do tej kartkówki. Pisz co umiesz.
3 paź 18:24
Anka: Błędy się zdarzają, radzę zauważyć formę w poprzedniej wypowiedzi emotka Każdy jest człowiekiem. Bardziej zdesperowanym czy mniej... Także proszę o nie bycie uszczypliwym. Odpowiedź została udzielona, koniec tematu, pozdrawiam.
3 paź 18:27
kleszcz: Ok, dziękuję.
3 paź 18:30
3 paź 18:37