Pogotowe z matematyki
BiebrzaFun : Ta stronka mogłaby mieć nazwę >>
Pogotowe z matematyki<<
8 gru 20:41
8 gru 20:44
kaz: kilku "lekarzy" to czystej wody pasjonaci
8 gru 20:45
zefir:
8 gru 20:47
kaz: na czele z Cometą(taki pierwszy nick chodzi mi po głowie)
8 gru 20:54
zefir:
To prawda

Znam taką
Cometę ...... i nie tylko ... "zmienia nicki jak
rękawicki "

Pozdrawiam
"agenta 07"
8 gru 21:08
BiebrzaFun : nie bądź taki skromny lekazu
8 gru 21:22
8 gru 21:37
8 gru 21:38
nn: oblicz prawdopodobieństwo trafienia 6 w totolotka czy ktoś potrafi
8 gru 22:52
nn: oblicz prawdopodobieństwo trafienia 6 w totolotka czy ktoś potrafi
8 gru 22:52
BiebrzaFun : Lepiej by było gdyby strona służyła jako pogotowie rachunkowe,czyli do ciężkich przypadków
ratujących życie,a te prostsze załatwiał by nauczyciel rodzinny.
W pierwszym poscie nie ma błędu ,miało być >>Po+gotowe z matematyki<<
9 gru 08:25
@Damian@ / Pepe: Dawno mnie tu nie było...
Witam wszystkich na czele z Jakubem

Mam nadzieje że Eta i Bogdan nadal tu się udzielają

Witam wszystkich nowych, mam nadzieje, że się wam tu podoba
9 gru 09:35
Mateusz: Równiez Witam wszystkich od samego rana za 5 min bedzie 10

widze ze Marzena ma talent
poetycki moze napisze całe tomy poezji o tej stronie
9 gru 09:55
BiebrzaFun : Pepe wróć...
9 gru 12:16
MAtołEk: Witam pozdro dla wszystkich ta stronka jest prze...zarąbista
cool .
9 gru 17:21
MAtołEk: a propo pomożecie?
9 gru 17:22
adam: sprawdz czy proste a i b są równoległe jesli [sc]=10 [cd]=7,5 [sa]=6 2/3 [ab]=5
9 gru 18:08
Eta:
22 gru 20:23
PuRXUTM: No na święta to by się przydały jakieś życzenia

Wszystkiego dobrego, dużo cierpliwości zdrowia i radości z pomagania dla naszych ukochanych
lekarzy (zwłaszcza cierpliwości

) I czego jeszcze ? Spełnienia marzeń
22 gru 21:00
aniabb: pr−wo wszystkich gier totka jest podane na stronie lotto.pl
22 gru 21:12
Ajtek:
Eta, mam takie pytanie... czy z Cometa masz coś wspólnego?
22 gru 21:16
Eta:
Cometa
22 gru 22:57
Ajtek:
Domyśłiłem się

.
Wtedy jeszcze mnie na forum chyba nie było
22 gru 22:59
Eta:
Moich nicków było bez liku ( przeróżne , przeróżniste
22 gru 23:02
Ajtek:
Za mojej "kadencji" to jedynie podejrzewam że
Kobieta to był jeden z nich

.
22 gru 23:04
Eta:
22 gru 23:04
Ajtek:
Czyli moje starty na forum to rok mniej więcej początek 2010. Tak teraz to kojarzę

.
22 gru 23:06
Eta:
Ja już ponad 4 lata
22 gru 23:07
aniabb: to ja chyba dopiero raczkuję tutaj
22 gru 23:08
Ajtek:
Ja prawie trzy. Gonię Ciebie ze stażem

.
Dzięki temu forum wiele sobie przypomniałem i jeszcze więcej przypomnę
22 gru 23:09
Ajtek:
Na to wychodzi
aniabb 
.
22 gru 23:09
aniabb: jeszcze dobrze nie zaczęłam, a już się muszę odzwyczajać
22 gru 23:11
Eta:
aniabb ............. ale za to jak "raczkujesz"?

Niektórzy tak chodzić i biegać nie potrafią
22 gru 23:11
Eta:
Hehehe ... ja też myślałam,że się odzwyczaję
22 gru 23:13
Ajtek:
Oj tam odzwyczajać. Przed pracą oraz po niej możesz siedzieć ile dusza zapragnie

.
I nie

,

to forum jest bardziej uzależniające niż narkotyki

Piękne to uzależnienie
i o ile zdrowsze
22 gru 23:15
22 gru 23:15
22 gru 23:17
Ajtek:
Oj
aniabb nie martw się



.....


<prawie dusi>
22 gru 23:20
aniabb: jeszcze chwila... szef się wkurzy ... będzie dużo czasu na komp
22 gru 23:22