matematykaszkolna.pl
Pogotowe z matematyki BiebrzaFun : Ta stronka mogłaby mieć nazwę >>Pogotowe z matematyki<< emotka
8 gru 20:41
zefir: S.O.S . −−−−− MATEMATYKA
8 gru 20:44
kaz: kilku "lekarzy" to czystej wody pasjonaci
8 gru 20:45
zefir:
8 gru 20:47
kaz: na czele z Cometą(taki pierwszy nick chodzi mi po głowie)
8 gru 20:54
zefir: To prawda emotka Znam taką Cometę ...... i nie tylko ... "zmienia nicki jak rękawicki " Pozdrawiam "agenta 07" emotka
8 gru 21:08
BiebrzaFun : nie bądź taki skromny lekazu
8 gru 21:22
marzena: Pogotowie z matematyki, Przepalone styki, Reakcje bombowe, Wszystko tutaj spotkać możesz emotkaemotka Serwer zamula Grzeją sie styki Pomocy z matematyki chemi i fizyki Jedni sie uczą, inni cwaniakują Ale cóż takie jest życie .....emotkaemotka
8 gru 21:37
marzena: Pogotowie z matematyki, Przepalone styki, Reakcje bombowe, Wszystko tutaj spotkać możesz emotkaemotka Serwer zamula Grzeją sie styki Pomocy z matematyki chemi i fizyki Jedni sie uczą, inni cwaniakują Jedni pomagają drudzy rozwiązują. Ale cóż takie jest życie .....emotkaemotka
8 gru 21:38
nn: oblicz prawdopodobieństwo trafienia 6 w totolotka czy ktoś potrafi
8 gru 22:52
nn: oblicz prawdopodobieństwo trafienia 6 w totolotka czy ktoś potrafi
8 gru 22:52
BiebrzaFun : Lepiej by było gdyby strona służyła jako pogotowie rachunkowe,czyli do ciężkich przypadków ratujących życie,a te prostsze załatwiał by nauczyciel rodzinny. W pierwszym poscie nie ma błędu ,miało być >>Po+gotowe z matematyki<<
9 gru 08:25
@Damian@ / Pepe: Dawno mnie tu nie było... Witam wszystkich na czele z Jakubem emotka Mam nadzieje że Eta i Bogdan nadal tu się udzielają emotka Witam wszystkich nowych, mam nadzieje, że się wam tu podoba
9 gru 09:35
Mateusz: Równiez Witam wszystkich od samego rana za 5 min bedzie 10 widze ze Marzena ma talent poetycki moze napisze całe tomy poezji o tej stronie
9 gru 09:55
BiebrzaFun : Pepe wróć...
9 gru 12:16
MAtołEk: Witam pozdro dla wszystkich ta stronka jest prze...zarąbista cool .emotka
9 gru 17:21
MAtołEk: a propo pomożecie?
9 gru 17:22
adam: sprawdz czy proste a i b są równoległe jesli [sc]=10 [cd]=7,5 [sa]=6 2/3 [ab]=5
9 gru 18:08
Eta:
22 gru 20:23
PuRXUTM: No na święta to by się przydały jakieś życzenia emotka Wszystkiego dobrego, dużo cierpliwości zdrowia i radości z pomagania dla naszych ukochanych lekarzy (zwłaszcza cierpliwości ) I czego jeszcze ? Spełnienia marzeń emotka
22 gru 21:00
aniabb: pr−wo wszystkich gier totka jest podane na stronie lotto.pl
22 gru 21:12
Ajtek: Eta, mam takie pytanie... czy z Cometa masz coś wspólnego?
22 gru 21:16
Eta: Cometa
22 gru 22:57
Ajtek: Domyśłiłem się emotka. Wtedy jeszcze mnie na forum chyba nie było
22 gru 22:59
Eta: Moich nicków było bez liku ( przeróżne , przeróżniste
22 gru 23:02
Ajtek: Za mojej "kadencji" to jedynie podejrzewam że Kobieta to był jeden z nich emotka.
22 gru 23:04
Eta: emotka
22 gru 23:04
Ajtek: Czyli moje starty na forum to rok mniej więcej początek 2010. Tak teraz to kojarzę emotka.
22 gru 23:06
Eta: Ja już ponad 4 lataemotka
22 gru 23:07
aniabb: to ja chyba dopiero raczkuję tutaj
22 gru 23:08
Ajtek: Ja prawie trzy. Gonię Ciebie ze stażem emotka. Dzięki temu forum wiele sobie przypomniałem i jeszcze więcej przypomnę
22 gru 23:09
Ajtek: Na to wychodzi aniabb emotka.
22 gru 23:09
aniabb: jeszcze dobrze nie zaczęłam, a już się muszę odzwyczajać
22 gru 23:11
Eta: aniabb ............. ale za to jak "raczkujesz"? emotka Niektórzy tak chodzić i biegać nie potrafią
22 gru 23:11
Eta: Hehehe ... ja też myślałam,że się odzwyczaję
22 gru 23:13
Ajtek: Oj tam odzwyczajać. Przed pracą oraz po niej możesz siedzieć ile dusza zapragnie . I nie , to forum jest bardziej uzależniające niż narkotyki Piękne to uzależnienie i o ile zdrowsze
22 gru 23:15
aniabb: ja muszę chociaż na te godziny kiedy jestem w pracy
22 gru 23:15
aniabb: poza pracą na komp to mam ledwo chwilę przed snem i kończyło się to zarywaniem nocek
22 gru 23:17
Ajtek: Oj aniabb nie martw się .....<prawie dusi>
22 gru 23:20
aniabb: jeszcze chwila... szef się wkurzy ... będzie dużo czasu na komp emotka
22 gru 23:22