matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kompletnie tego nie kumam
paula.:
Zdarzenia A i B są zdarzeniami przestrzeni Ω. Uporządkuj rosnąco prawdopodobieństwa P(A), P(A prim), P(B), wiedząc, że P(A∧B)= −4 oraz P(A∨B) = P(B) = 0,5 (jedna druga)
8 gru 20:22