matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:|
Logarytm:
Jak zamienic np : 12
x
−2
x
na logarytm
1 paź 21:13
sushi_gg6397228:
a do czego to jest potrzebne?
1 paź 21:32
Logarytm:
Dałem taki przykład , ale czy np 6
x
=log
6
1 paź 21:35
sushi_gg6397228:
log
a
b= c ⇔ a
c
=b definicja
1 paź 21:37