matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie dla geniusza :D rozwiaz uklad rownan !
ZdolnaMatematyczka:
α+β=13 γ−α=24 2γ(3α+5)=β czy jest ktos w stanie to obliczyc ? tylko geniuszom sie uda hehe. mnie sie udalo np, ale ja jestem olimpijka z matmy to wiecie
8 gru 20:09
światowa niewiedząca:
heh. (what's up? xd)
8 gru 20:10