zadania z trojkatow na plaszczyznie kartezjanskiej
gustawa: Boki trojkata zawieraja sie w prostych o rownaniach x+1=0, y−5=0, x+y−3=0
a) oblicz wspolzedne wieszcholkow trojkata
b) oblicz pole trojkata
Z gory dzieki
30 wrz 21:14
daras: Jak dowiesz się jak się pisze po polsku .
30 wrz 22:01
Eta:
Może chodziło o wie
szaki ?
30 wrz 22:05
Qulka:

Pole =1/2
30 wrz 22:11
daras: takie zadanie było tu już z tydzień temu
tylko , no wie
sz chłop chciał to pola policzyć całkami
i wicie, rozumicie ..prawie mu się udało tylko przewrócił się o wie
szak
30 wrz 22:13