kombinacja :) prosze o pomoc :*
Martyna:
dziekuje za wszystkie odpowiedzi
30 wrz 14:57
J:
| | 11! | | 9!*10*11 | |
= |
| = |
| = 5*11 = 55 |
| | 2!*9! | | 2*9! | |
| | 8! | | 6!*7*8 | |
= |
| = |
| = 7*4 = 28 |
| | 6!*2! | | 2*6! | |
30 wrz 15:01
Martyna: dziekuje J
30 wrz 15:02
Bogdan:
| | | | 11*10 | | | | | | 8*7 | |
i nieco krócej: | = |
| = ..., | = | = |
| = ... |
| | | 1*2 | | | | 1*2 | |
30 wrz 15:22
===:
... a co tu krócej ... to można jeszcze krócej:
=55
=28
30 wrz 15:32
Bogdan:
= 55, a co przed znakiem równości zapiszesz?
30 wrz 15:35
pigor: ..., lub tak :
| | | | | | 8*7 | |
= | = | = |
| = 4*7= 28 . ... |
| | | | 2*1 | |
30 wrz 16:41
J:
popatrz
pigor na post 15:22
30 wrz 16:43
pigor: ..., przepraszam; jasne,...

nie popatrzyłem .
30 wrz 16:50