matematykaszkolna.pl
Pytania dotyczące matury Maturzysta: Witam! Mam kilka pytań dotyczące matury. Posiadam 2 zbiory zadań Andrzeja Kiełbasy z tego roku i mam zamiar pisać podstawę i rozszerzenie z matematyki. 1. Czy zdążyliście przerobić oba tomy , a jak tak to jakie tempo sobie narzuciliście? 2. Czy Waszym zdaniem powinienem bardziej zwrócić uwagę na jakiś dział (np. który często występuje na maturze, a sprawia dużo problemów)? 3. Jak Wy się przygotowywaliście i jakie wyniki osiągaliście? Z góry dziękuje i pozdrawiam emotka
28 wrz 14:51
Kacper: Jak chcesz zdążyć, to co najmniej 15 zadań dziennie
28 wrz 14:55
daras: średnio licząc to ponad 1500 zdań a do matury zostało jakieś 220 dni to wychodzi minimum 7 zadań dziennie sam sobie odpowiedz czy dasz radę
28 wrz 16:02
paw: do zrobienia w 2 tygodnie
28 wrz 16:09
Maturzysta: Myślę, że dam radę, najwyżej bd tutaj pisał jak bd miał jakiś problem z zadaniem, oby tych problemów było jak najmniej Jeszcze będzie trochę wolnego, więc wtedy więcej na pewno zrobię.
28 wrz 16:12
PW: No to zaczynaj. Dziś pierwsze 7 zadań.
28 wrz 16:23
Natalia: Ja mam dwa zbiory z wydawnictwa podkowa, też zdaje podstawę u rozszerzenie z tym że zaczęłam troszkę już liczyć w wakacje. Powodzenia !
28 wrz 16:55
Maturzysta: A dziękuje dziękuje za ciepłe słowa Ja w wakacje pracowałem przez 1 miesiąc, a w drugim postanowiłem odpocząć, aby mieć siły na ciężki rok maturalny Nom już wystartowałem
28 wrz 17:08
daras: @paw czyżbyś upowszechniał ludyczną teorię, że do matury wystarczy się zacząć uczyć 2 tygodnie przed ?emotka @PW i jutro 7 i pojutrze...ciekawe po ilu dniach powie stop
28 wrz 19:03
daras: @Maturzysto jeśli dopiero dzisiaj wystartowałeś , to był falstart
28 wrz 19:04
Natalia: Oj tak rok maturalny zapowiada się ciężko, już jestem nim.zmęczonaemotka
28 wrz 19:21
Maturzysta: Czemu falstart ?
28 wrz 19:35