matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy :)
Krzyś :
Oblicz granice jednostronne funkcji f w punkcie x
0
gdy: x*|x| gdy x≠0 f(x)= 4 gdy x=0 x
0
=0 Wyjaśni mi to ktoś tak krok po kroku?
27 wrz 21:21
Aga1.:
Tak wygląda wykres funkcji f
27 wrz 21:27
Krzyś :
Dzięki za naprowadzenie
27 wrz 21:40