procenty !
humanistka: 35%=
4,1%=
2/7%=
przedstaw w postaci procentów :
0,14=
2/5=
ile to z ...
2,5 %z liczby 400
46,1%z liczby 350
3/5%z liczby 420
wyznacz liczbe której 4,5%wynosi 20
bardzo proszę o pomoc
27 wrz 13:58
olekturbo: ...
27 wrz 14:02
humanistka: pomożesz olek ?
27 wrz 14:02
olekturbo: Jasne!

35% = 0,35
27 wrz 14:03
humanistka: ok dzięki a pomożesz ze wszystkim zadaniami ?
27 wrz 14:04
olekturbo: Nie.
400 − 100%
x − 2,5%
27 wrz 14:06
humanistka: a zrobisz tylko te pierwsze z tym co zrobiłeś to sobie poradze
27 wrz 14:09
humanistka: ?
27 wrz 14:16
humanistka: 
?
27 wrz 14:22