matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz potęgę
Kasia:
Liczba 9
5
* 5
9
/45
5
jest równa ile
26 wrz 21:25
henrys:
625
26 wrz 21:25
sushi_gg6397228:
45=9*5 + wzory, znasz je
26 wrz 21:25
5-latek:
w pamięci 5
4
=625 Rozpisz sobie Kasiu 45
5
= 9
5
*5
5
26 wrz 21:27