uklad wspolrzednych 6
5-latek: I juz ostatnie z ukladu wspolrzednych
Znajdz AUB A∩B A\B jesli A jest zbiorem okreslonym w przestrzeni przez nierownosc y≤−1
natomiast B przez y≥−1 rowniez w przestrzeni
26 wrz 21:01
Qulka:
u cała przestrzeń
n płaszczyzna
półprzestrzeń bez brzegu ( jeśli takie coś istnieje

)
26 wrz 21:06
5-latek: A czy mozna jakis rysunek ?
26 wrz 21:09
Qulka:
26 wrz 21:13
Qulka: na brzegu się nakładają bo to y=1
26 wrz 21:13
Qulka:
suma to cała przestrzeń
iloczyn to płaszczyzna y=−1
różnica to A bez brzegowej y=−1 czyli y<−1
26 wrz 21:15
5-latek: OK

Już widze . caly czas zakodowany Uklad XOY na plaszcyznie
26 wrz 21:16
5-latek: Dziekuje za dzisiejsza pomoc

jest nieoceniona
26 wrz 21:18