20 | 3 | 1 | ||||
[(637−(0.75x−2)* | )*2.8−1 | ]: | =235 | |||
7 | 4 | 20 |
45 | 3 | 20 | 20 | 3 | ||||||
[( | − | x* | +2* | )*2.8−1 | ]*20=235 ⇔ | |||||
7 | 4 | 7 | 7 | 4 |
85 | 15 | 3 | 1 | |||||
[( | − | x)*2.8−1 | ]: | =235 | ||||
7 | 7 | 4 | 20 |
85 | 15 | 14 | 3 | |||||
[( | − | x)* | −1 | ]*20=235 /:20 | ||||
7 | 7 | 5 | 4 |
85 | 14 | 15 | 14 | 3 | 235 | ||||||
* | − | x* | −1 | = | |||||||
7 | 5 | 7 | 5 | 4 | 20 |
3 | 47 | 7 | ||||
34−6x−1 | = | /+ | ||||
4 | 4 | 4 |
54 | ||
34−6x= | ||
4 |
27 | ||
34−6x= | ||
2 |
1 | ||
34−13 | =6x | |
2 |
1 | ||
6x=20 | ||
2 |
41 | ||
6x= | ||
2 |
41 | ||
x= | ||
12 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |