matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Alicja :
81
−0,125
25 wrz 20:02
Mila:
1
(3
4
)
−
1
8
=3
−
1
2
=
√
3
25 wrz 20:04
tojaaaa:
(1/81)
1
/8 =
8
√
81
25 wrz 20:05
Alicja :
Merci
25 wrz 20:05
Mila:
s'il vous plait
25 wrz 20:08