matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiaz rownanie wielomianowe
Kajna:
2
x
−2
x
−
2
=3
24 wrz 18:28
PW:
Jakie tam ono wielomianowe. Wskazówka:
2
x
2
x
2
x−2
=
=
2
2
4
24 wrz 18:49
Bogdan:
Już przed chwilą było
299691
Po co powtarzasz
Kajna
to samo?
24 wrz 19:06