matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POLE TRÓJKĄTA
AGUŚ:
OBLICZ POLE TRÓJKĄTA a b c AB=4 CM AC=6CM KĄT AB=30 STOPNI
23 wrz 11:04
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/503.html
Patrz na ostatni wzor
23 wrz 11:05