Równania i nierówności liniowe - POMOCY !!!
lanafane: Bardzo proszę o podanie linków do jak najtrudniejszych zadań z równań i nierówności liniowych,
najlepiej z parametrem. Zadania mają być na poziome 2, 3 liceum. Może być też zdjęcie lub
screenshot. IM TRUDNIEJSZE ZADANIA TYM LEPIEJ !
Z góry dziękuję za pomoc
22 wrz 22:22
PW: Nie zajmujemy się rozpowszechnianiem zadań, jedynie pomocą w rozwiązywaniu zadań. Kiedy
będziesz miał takie, którego nie umiesz rozwiązać, na pewno ktoś pomoże.
22 wrz 22:33
Hugo:

oblicz pole figury ograniczonymi prostymi w układzie kartezjańskim.
| | 1 | |
y=3x , x=10, y = |
| x−2. |
| | 3 | |
23 wrz 01:09
Hugo: | | 1 | |
∫010 [ ∫0−3/4 (3x−[ |
| x−2])dy]dx |
| | 3 | |
23 wrz 01:29
Hugo: ∫
010 (3x−1/3+2) dx = 64,44

*
23 wrz 01:56