matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prawdopodobieństwo
Patka:
Proszę o pomoc: Wiadomo, że P(A') = 0,9 P(AUB) = 0,28 P(A'UB') = 0,98. Oblicz : P(B'), P(A' część wspólna B'), P(A − (A część wspólna B))
8 gru 16:01
Patka:
8 gru 16:26
XZ.:
8 gru 19:50
XZ.:
8 gru 19:50
Patka:
8 gru 19:51