matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wiedząc, że x^2 + u{2}{x^2} = 7 wyznacz
???:
Wiedząc, że x
2
+
2
x
2
= 7, wyznacz liczbę
1
11
(x
4
+
4
x
4
)
20 wrz 17:01
ZKS:
4
2
x
4
+
= (x
2
+
)
2
− 4
x
4
x
2
20 wrz 17:03