mam zadanie a nie wiem co ozancz t
kamil: |x| ?
20 wrz 14:55
olekturbo: dla x≥0 x
dla x<0 −x
20 wrz 14:55
5-latek: Ręce opadają
20 wrz 14:56
kamil: co?
20 wrz 14:56
kamil: ?nie rozumiem
20 wrz 14:58
kamil: jak zrobic tabele zeby naszkicować wykres g (x)= |x| +1
20 wrz 14:59
5-latek: tak naprawdę to kiedyś dzieci już w klasie 7 wiedziały co to jest wartość bezwzgledna
20 wrz 15:00
kamil: aha tak myslalem ze w. bezwzgledna ale nie bylem pewny dzieki
20 wrz 15:01
5-latek:
20 wrz 15:01
PW: Nie tabelkę, ino
1. y = x
2. z tego co w p.1 zrobić |x|
3. to co w p. 2 przesunąć o 1 w górę.
20 wrz 15:01
kamil: jak zrobic tabele zeby naszkicować wykres g (x)= |x| +1
20 wrz 15:02
kamil: jak zrobic tabele zeby naszkicować wykres g (x)= |x| +1
20 wrz 15:05
5-latek:
20 wrz 15:06
kamil: rozumiem dziekuje 5 latek
20 wrz 15:08
daras: @
5−lat ja jeszcze nie wiedziałem...do końca 8klasy mieliśmy tylko kwadraty i pierwiastki
20 wrz 15:13
5-latek: Witaj
daras 
Zadanie nr 30 rozwiąż równania
|x|=5
|V|=0
|x|=|−3|
20 wrz 15:16