matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pilna pomoc
Klusek:
√
5
− 1
(
)
2
2
19 wrz 22:18
Qulka:
3−
√
5
19 wrz 22:20
Qulka:
3−
√
5
2
19 wrz 22:21
zuza:
5−2
√
5
+1
6−2
√
5
2(3−
√
5
)
3−
√
5
=
=
=
4
4
4
2
20 wrz 01:07